• Baie retro cu cadă cu picioare aurii, pardoseala maro si tapet PVC alb cu model

Tapet pentru baie. Idei pentru amenajarea spațiilor umede

Îți dorești o baie modernă și frumoasă? Materialele pentru renovare sunt din ce în ce mai diverse, iar soluțiile sunt pe cât de ingenioase, pe atât de eficiente și de aspectuoase. În zilele noastre, celebra faianță este din ce în ce mai puțin folosită în designul interior, iar locul ei a fost luat de tapet, un material impermeabil și cald, cu un design aparte, care îndeplinește toate cerințele dintr-o cameră cu umezeală, cum este baia. Iar designul va fi la înălțime.

Pentru a te bucura de calitate și de un design modern, trebuie să iei în calcul cele mai bune materiale, care te ajută să obții o amenajare aspectuoasă. Printre materialele tot mai apreciate de designerii de interior este și tapetul din vinil (PVC) special pentru baie.

Ce înseamnă tapet impermeabil

Baie amenajată cu mobilier bej și tapet PVC

Tapetul modern, din PVC, te ajută să amenajezi o baie frumoasă, dar și să protejezi pereții de umeazeală

Pereții băii sunt expuși umidității, așa că au nevoie de o protecție sporită, față de alte suprafețe din casa ta. Tapetul impermeabil, realizat din PVC, protejează pereții de infiltrarea apei, oferă rezistență pe termen lung și un mediu curat, fiind ușor de întreținut.

Tapetul din vinil protejează pereții de zgârieturi și pete. Flexibil și ușor de instalat, acesta ajută la reducerea costurilor cu reparația și întreținerea, prin reducerea deteriorării pereților pe termen lung.

Tapet și pardoseală pentru baie – un sistem complet pentru camere umede

Conceptul Tarkett pentru spații umede, din care face parte tapetul impermeabil, îți oferă finisaje asortate atât pentru pereți, cât și pentru pardoseli, dar și o gamă completă de accesorii necesare într-o asemenea amenajare: racorduri, sifon de scurgere special, plinte, profile și multe altele.

Sistemul pentru spații umede de la Tarkett este unul care include 88 de culori și chiar modele exclusive pentru pereți. Posibilitățile de decorare sunt nelimitate, dar nu se opresc la designul băii. Conceptul este creat să aibă un design unitar atât în baie, cât și în tandem cu holul sau cu altă cameră. Datorită decorurilor tapetului, trecerea se face subtil de la o încăpere la alta, cu ajutorul celorlalte colecții asortate (Tapiflex & Acczent Evolution, Tapiflex & Acczent Excellence and ProtectWALL). Rezultatul este un design exclusiv, care creează o atmosferă unică.

Plantă verde și decorațiuni maro

Tapetul PVC de la Tarkett îți permite să te joci cu designul chiar și în baie, datorită diversității de modele și culori

Disponibil în mai multe culori și modele, Aquarelle Wall de la Tarkett este un tapet din vinil impermeabil, un material antibacterian și ce reprezintă o soluție performantă pentru pereți. Ideal în special pentru spațiile care necesită un nivel ridicat de igienă, este un material cald, rezistent la foc și plăcut la atingere. În plus, îți oferă nenumărate posibilități de design pentru spațiul tău.

Baie cu dus în alb și negru

Sistemele pentru spații umede te ajută să creezi un deisgn unitar în baie

Te vei bucura de o suprafață cu design unitar, fără rosturi în care s-ar putea depune calcar sau mucegai, iar curățarea va fi mult mai ușoară. Este important de menționat faptul că acest finisaj este compatibil și cu montarea unei scurgeri prin pardoseală. Astfel că în baie nu mai ai nevoie de întreruperi de material pentru a controla scurgerea apei de la duș.

Accesorii elegante ale sistemului antiumezeală

Dacă optezi pentru o amenajare cu tapet și pardoseală din vinil în baie, atunci accesoriile speciale sunt necesare. Acestea fac diferența și oferă eleganță decorului. La Tarkett vei găsi o gamă variată de accesorii special create pentru conceptul Wetroom:

  • Colțare – pentru un plus de igienă și de rezistență la colțuri;
  • Profile pentru îmbinări – create pentru o instalare impermeabilă între tapet și pardoseală;
  • Praguri flexibile sau rigide;
  • Sifoane de scurgere – colecție de modele variate din PVC sau inox, special create pentru sistemul pentru spații umede.

Comentariile sunt dezactivate