• Living luminos cu parchet închis la culoare

Parchet închis la culoare. Stil și căldură pentru casa ta

Din decorul unei case elegante nu poate lipsi parchetul din lemn, pus în evidență prin nuanțe naturale, aspect prețios și rezistența sa caracteristică. Pardoselile din lemn sunt disponibile în diverse culori, de la alb, gri deschis și crem, până la nuanțe închise, de brun și chiar negru. În funcție de cameră, dar și de gusturi, parchetul închis la culoare poate fi o opțiune excelentă pentru crearea unui design elegant și a unei ambianțe plăcute.

Dacă spațiul pe care dorești să îl amenajezi este mai mare și bine luminat, o pardoseală de culoare închisă poate fi o variantă excelentă. Fie că alegi un stil vintage sau modern, parchetul închis la culoare va avea un efect unic și inconfundabil: va da senzația de căldură și o atmosferă plăcută, asemenea celei de familie. Căldura lemnului te îmbie să te joci cu decorul, oferindu-ți siguranță și confort

Nuanțele parchetului de culoare închisă

Pardoselile în nuanțe mai închise vin într-o gamă largă de decoruri, iar speciile de lemn din care poți alege sunt variate. Un parchet de stejar în nuanțe închise și bogate, o pardoseală din lemn de merbau, cu aspect rafinat și elegant, în nuanțe de maro roșcat sau cafeniu ori un parchet de nuc, în culori închise, pline de energie și modele stilate sunt printre opțiunile din care te poți inspira atunci când alegi decorul pentru cea mai mare suprafață a camerei sau a casei tale – pardoseala.

Un mare avantaj al pardoselilor închise la culoare este că nu se vor demoda, având un aspect ce se poate adapta chiar dacă ai dori să schimbi modul de amenajare al spațiului. Calitatea și rezistența trebuie să fie primele criterii în funcție de care trebuie să alegi parchetul. Colecțiile de parchet din portofoliul Tarkett sunt atent realizate pentru a trece cu success testul timpului, drept dovadă stând nivelul ridicat al calității și garanția de 30 ani a produselor.

Modele de pardoseli închise la culoare

Ai stabilit toate detaliile renovării sau amenajării și nu știi ce tip de pardoseală închisă la culoare să alegi? Iată câteva modele superbe din colecțiile Tarkett care vin în variantă gata de montat.

Tango Vintage

Este o pardoseală din lemn natural, uleiat, ușor de întreținut și de montat, care poate fi rașchetată de până la 5 ori, astfel că te poți bucura de un aspect reîmprospatat al pardoselii pe un termen mai lung. Lemnul de stejar din această colecție vine și în nuanțe de maro închis, perfecte pentru un decor elegant.

Cameră stil clasci cu parchet maro închis

Un parche de culoare închisă este mereu potrivit într-un spațiu decorat în stilul clasic

Salsa

Colecția Salsa de la Tarkett aduce o varietate de modele de pardoseală în culori bogate și intense. Parchetul de stejar, nuc și merbau, în datorita diversitatii lor de nuante, de la maro închis, maro roșcat până la cafeniu, va oferi un aspect de parchet de lux. Parchetul stratificat Salsa oferă diverse modele, finisaj lucios sau mat, fiind rezistent la uzură, zgârieturi și foarte ușor de curățat și întreținut. Această colecție poate fi, de asemenea, rașchetată de până la 5 ori și este ușor de montat, datorită sistemului ”T-Lock”.

Parchet maro roșcat în living decorat cu mult roșu

Culorile bogate și intense ale parchetului din colecția Salsa oferă o notă de eleganță oricărui interior

Întreținerea parchetului închis la culoare

Crezi că un parchet negru sau în nuanțe mai închise ar putea fi mai pretențios? Nu este cazul să-ți faci probleme. O întreținere regulată este suficientă și va ajuta la prelungirea duratei de viață a parchetului tău. Este necesar să aspiri pardoseala și să o ștergi cu o cârpă moale, bine stoarsă, pentru a arăta ca nouă. În cazul în care ai vărsat lichide pe parchet, trebuie să acționezi rapid, pentru a preveni eventuale deformări permanente.

Indiferent de nuanță fiecare placă de parchet din lemn este unică, la fel ca arborele din care provine, prin urmare, pardoseala, respectiv, amenajarea realizată vor dobândi un design unic, caracteristic doar spațiului tău.

Comentariile sunt dezactivate