• Lving open space cu parchet, la moda in 2024

Ce parchet se poartă în 2024. Explorează cele mai noi tendințe și stiluri

Parchetul reprezintă un element esențial în definirea stilului și atmosferei unei locuințe. În 2024, trendurile în designul interior aduc în prim-plan soluții inovatoare și elegante pentru parchet, care satisfac gusturile variate ale oamenilor. Descoperă cele mai în vogă tipuri de parchet stratificat și află de ce acestea devin alegerea principală pentru amenajarea locuințelor moderne.

Tipuri de parchet stratificat în tendințe în 2024

În anul 2024, universul designului interior continuă să evolueze, iar parchetul stratificat rămâne în centrul atenției, completat de noi tendințe și stiluri captivante.

Aceste tendințe includ stiluri moderne și minimaliste, cu finisaje mate în nuanțe deschise, stilul scandinav cu nuanțe calde, stilul industrial cu aspect de beton sau lemn vechi, clasicul, și boho cu nuanțe naturale și texturi vizibile. Stratul superior al parchetului triplustratificat este realizat din lemn masiv, iar atât stratul median, cât și cel de închidere sunt, de asemenea, confecționate 100% din lemn. Această structură asigură o combinație de durabilitate, calitate și stabilitate, care minimalizează riscul de deformare a parchetului. Este, de asemenea, o opțiune ecologică, cu vopsele și lacuri pe bază de apă mai puțin nocive pentru mediul înconjurător. Aceste caracteristici îl fac ideal pentru a reflecta evoluția gusturilor și preferințelor în materie de design.

Parchet triplustratificat Salsa

Colecția de parchet Salsa se aliniază perfect cu tendințele actuale în designul interior, oferind o soluție elegantă și versatilă pentru diverse stiluri. În contextul curent, unde predomina stilurile moderne și minimaliste, finisajele mate și nuanțele deschise ale acest tip de parchet contribuie la crearea unui spațiu luminos și contemporan. Acesta se integrează armonios și în stilul scandinav, unde tonurile calde și texturile naturale sunt la mare căutare, adăugând o notă de confort și căldură.

bucatarie amenajata cu parchet Salsa

Parchetul triplustratificat din colecția Salsa este o soluție perfectă în ceea ce privește designurile care se poartă în 2024

Pe de altă parte, în spațiile decorate în stil clasic sau boho, parchetul Salsa își găsește locul, aducând eleganță sau, respectiv, o atmosferă relaxată și naturală.

Parchet multistratificat Tango

Colecția Tango, cu esențele sale de lemn superioare de stejar, frasin și mahon african, se afirmă în 2024 combinând calitatea superioară a lemnului cu un design adaptat nevoilor contemporane, făcându-l alegerea ideală pentru cei care doresc să îmbine eleganța și performanța în amenajarea interioară.

Parchetul din colecția Tango, tratat cu Proteco Strong dublu întărit, se distinge prin rezistența deosebită la zgârieturi și uzură, răspunzând astfel cerințelor actuale unde timpul este o resursă valoroasă. Ușurința în întreținere a acestui parchet vine ca un răspuns la ritmul accelerat al vieții contemporane, oferind un aspect estetic plăcut și cu o funcționalitate adaptată nevoilor zilnice. Această intersecție între durabilitate și eficiență face din parchetul Tango alegerea potrivită pentru cei care doresc eleganță și funcționalitate într-o locuință modernă.

living decorat cu parchet Tango

Parchetul multistratificat din colecția Tango este alegerea perfectă pentru pardoseală dacă îți dorești durabilitate și aspect elegant

Parchet care se poartă mereu, indiferent de tendințe

Parchetul reprezintă una dintre alegerile clasice și elegante în amenajarea interioară a locuințelor, fiind în permanență în tendințe datorită aspectului său rafinat și numeroaselor avantaje pe care le aduce. Alegerea parchetului nu este doar o opțiune estetică, ci și o investiție în durabilitate și confort.

Unul dintre principalele motive pentru care parchetul este întotdeauna în vogă este versatilitatea sa. Indiferent de stilul și tema unei încăperi, parchetul se integrează armonios.

Confortul oferit de parchet este de asemenea remarcabil. Parchetul poate fi combinat cu sisteme de încălzire în pardoseală, ce adaugă un nivel suplimentar de confort și eficiență energetică.

Concluzii

Prin urmare, combinarea tendințelor de sustenabilitate și a designului inspirat din natură face ca parchetul să devină o alegere de top în amenajarea spațiilor contemporane. Această înclinație subliniază o conștientizare profundă față de mediu și un stil de viață echilibrat.

archetul din lemn natural, cu texturile și culorile sale calde, aduce un element de autenticitate și relaxare în inima locuinței, oferind o legătură tangibilă cu natura. În același timp, inovațiile tehnologice aplicate în finisarea și întreținerea parchetului îmbunătățesc durabilitatea și funcționalitatea acestuia, demonstrând că designul interior modern poate fi atât estetic, cât și responsabil din punct de vedere ecologic. Astfel, parchetul nu este doar un element decorativ, ci și un simbol al aspirațiilor contemporane pentru un stil de viață mai sustenabil și conectat cu natura.

Comentariile sunt dezactivate