Renovarea dormitorului în doar 2 ore

Când ne gândim să redecorăm dormitorul, începem de obicei de la mobilier și elemente de decor, gândindu-ne dacă trebuie să cumpărăm un pat nou, să punem rafturi moderne sau să schimbăm perdelele.

Deși lucrurile mărunte pot reîmprospăta spațiul, cele mai mari schimbări se văd atunci când reamenajăm suprafețele mai mari.

Același mobilier poate arăta complet altfel atunci când este combinat cu o pardoseală diferită

Designerii de interioare știu că detaliile ies în evidență doar dacă fundația este bine pusă la punct. Schimbați pardoseala în dormitor și oferiți camerei un aspect revitalizat.

Renovarea camerei fără mult praf și dezordine

Poate v-ați dorit să schimbați pardoseala dormitorului, dar ați renunțat totuși, atunci când v-ați gândit la praful și la dezordinea care s-ar fi produs.

Vreți o schimbare rapidă, dar totuși eficace. Doriți ca încăperea să fie elegantă și caldă, iar pardoseala să fie ușor de instalat și întreținut.

Nou pe piață – pardoseala LVT

Iată de ce s-a accentuat în ultimii ani tendința de a instala pardoseli LVT:

  • Puteți renova camera în doar 2 ore, întrucât pardoselile LVT pot fi instalate și pe un substrat existent fără nevoia de a-l îndepărta în prealabil;
  • Procesul de renovarea nu produce praf și dezordine, deoarece pardoselile LVT pot fi instalate fără adeziv (datorită sistemelor de instalare cu click sau flotant);
  • Puteți folosi un decor de lemn, piatră sau metal în cameră, diversitatea colecțiilor de pardoselile LVT fiind extrem de variată și inspirată de modele naturale.

Pe lângă faptul că economisiți timp, există mai multe motive pentru care vă recomandăm să folosiți pardoseala LVT în dormitor.

Somn ușor

Pardoseala LVT oferă confort acustic, ceea ce înseamnă că vă puteți plimba relaxat prin cameră, fără teamă de a trezi persoana iubită.

Se pot întampla mici incidente, tocmai atunci când avem nevoie de liniște, spre exemplu un obiect se lovește tare de pardoseală și deranjează somnul lin al unei persoane dragi. Pardoseala LVT a fost proiectată pentru a oferi confort prin minimizarea zgomotului în cazul unor astfel de incidente.

Colecția de pardoseli LVT – iD Click Ultimate asigură absorbția sunetului până la 19 dB.

Pardoseala LVT vă permite să creați o cameră la fel, precum amenajărilor inspiraționale de pe Pinterest

Modelele din piatră, metal sau lemn, precum și design-urile cu diferite culori, nu mai sunt rezervate doar dormitoarelor la care visăm. Acum le putem folosi în amenajarea propriilor dormitoare.

Instalarea este mai ușoară ca niciodată

Există trei moduri de a instala o pardoseală LVT într-un dormitor:

  1. Cu adeziv
  2. Prin sistemul de instalare cu click
  3. Prin sistemul de instalare Loose-lay (flotant)

Descoperiți mai multe despre fiecare dintre aceste sisteme de montaj:

Pentru renovarea dormitorului, vă recomandăm instalarea cu sistemul loose-lay, care permite instalarea rapidă fără nevoie de a îndepărta pardoseala veche în prealabil. Așadar, puteți instala pardoseala LVT peste pardoseala pe care o aveți deja în cameră, fără a o deteriora. Atunci când nevoile dvs. se extind, iar dvs. vă decideți să vă mutați într-un apartament nou, puteți dezasambla pardoseala LVT și să o luați cu dvs.

Încă aveți nevoie de ceva mai multă inspirație…

Celebra blogger din Serbia Brana Antović a avut o experiență asemănătoare. Deseori a schimbat detaliile din dormitor și a încercat să fie mai modernă, iar anul trecut a decis să facă o renovare detaliată a întregii amenajări din dormitor și după 11 ani a schimbat pardoseala.

Inspirați-i pe alții

Dacă v-a plăcut acest text, împărtășiți-l cu prietenii dvs. și oferiți-le inspirația necesară pentru a face o schimbare eficientă și rapidă!

 

 

Comentariile sunt dezactivate