• Covor gri cu model din colecția Adria, pe terasă cu parchet alb, masă și scaun

Covoare pentru balcoane, terase, grădini, zone exterioare ale cafenelelor și restaurantelor

Îți prezentăm ADRIA, noua colecție de covoare Sintelon, covoare cu țesătură specială, potrivite pentru exterior și interior, extrem de durabile și rezistente la toate condițiile meteorologice.

Covoare rezistente la ploaie și raze UV

Covoarele ADRIA sunt realizate 100% din polipropilenă, material rezistent la razele UV, iar stratul suport este realizat din polipropilenă în loc de iută, ceea ce le face rezistente la umiditate și la lumina soarelui. Astfel, aspectul covoarelor va fi neschimbat, pe o durată lungă de timp.

Covor gri cu model pe terasă cu parchet alb și măsuță cu fructe

Fiind foarte rezistente, covoarele adria își păstrează aspectul intact periode foarte lungi de timp

Ușor de întreținut

Având în vedere țesătura lor – așa-numita țesătură plată -, aceste covoare sunt ușor de întreținut și reprezintă o alegere ideală pentru holuri, bucătării și camere de dining, pe lângă zonele exterioare. Suprafața netedă a covoarelor contribuie la manevrarea mai ușoară a scaunelor, însă, pentru un plus de siguranță, recomandăm utilizarea suporților antialunecare sub picioarele acestora. Totodată, este necesară aspirarea regulată a covoarelor, fără a folosi perii rotative, pentru a nu deteriora covorul. Petele pot fi îndepărtate cu ușurință folosind un detergent neutru, în timp ce curățarea profesională se poate face doar la nevoie.

Covor gri cu dungi pe parchet alb și platou cu fructe

Covoarele Adria sunt practice și ușor de întreținut, iar suprafața netedă oferă confort

Prețul covoarelor

Covoarele din colecția ADRIA se încadrează în categoria covoarelor accesibile, dar asta nu înseamnă că vor avea un aspect modest în casa ta. Dimpotrivă, designul lor este extrem de modern, cu decoruri geometrice simple, aspect ce contribuie la completarea eficientă a diverse amenajări. Vezi prețurile covoarelor ADRIA din cel mai apropiat magazin.

Covoare cu logo-ul cafenelei sau al restaurantului

Covoarele sunt disponibile în diferite dimensiuni și pot avea un design personalizat – țesătură realizată prin inscripționarea logo-ului brandului tău. Această colecție de covoare este disponibilă într-o paletă de culori moderne, care include bej, maro, gri deschis și închis, negru, roșu teracotta și albastru denim. Iată colecția de covoare ADRIA.

Terasele și grădinile pot fi adevărate oaze de liniște, iar aceste covoare durabile vor oferi un plus de confort. Alege dimensiunea covorului sau a traversei și petrece vara în aer liber!

Comentariile sunt dezactivate