• Living spatios si luminos de casa vacanta, cu pardoseala din vinil de culoare maro, cu model de parchet

Ce pardoseală să alegi pentru o casă de vacanță

Atunci când construim o casă de vacanță, economisirea timpului și a banilor este adesea o prioritate, iar atunci când alegem pardoseala trebuie să ne propunem ca aceasta să fie funcțională, ușor de întreținut și să nu reprezinte o investiție mare. Pe lângă rentabilitate, este necesar ca designul pardoselii să se asorteze frumos cu restul decorului, într-o amenajare unitară.

Cabană pe malul lacului, la apus

Casa de vacanță ideală este o oază de liniște și relaxare

Pardoseala din vinil

Pentru decorarea casei de vacanță vă recomandăm pardoseala din vinil Tarkett, ca o alternativă excelentă la lemnul adevărat.

Iată de ce.

Mai puține lucruri de care să îți faci griji

Pardoseala din vinil este rezistentă la apă, ceea ce este foarte important dacă locuința se află în apropierea unui râu, a unui lac sau a mării.

Respectă standarde speciale în ceea ce privește proprietățile ignifuge și antistatice, ceea ce face utilizarea complet sigură, iar stratul de protecție Extreme Protection asigură rezistență la uzură, la zgârieturi și la pătrunderea murdăriei în straturile mai adânci.

Dining cu masă și scaune și pardoseală din vinil de culoare bej

Pentru living sau dining pardoseala din vinil este ideală. Materialul își păstrează aspectul perfect o perioadă mai lungă de timp

 

Posibilități nelimitate de design

De la decoruri din lemn și piatră inspirate din natură, până la designuri multicolore pentru amenajări interioare energice, pardoseala din vinil Tarkett oferă posibilități nelimitate de design. În plus, se va asorta perfect cu gazonul artificial, care poate fi montat pe terasa sau balconul de la exterior.

Nu trebuie să optezi doar pentru un singur design – poți face un mix. Montarea este foarte ușoară, și iar un instalator certificat Tarkett va ști să taie un semicerc, un cerc și cum să combine perfect două tipuri de vinil, chiar și fără îmbinări.

Singurul lucru care trebuie avut în vedere este faptul că grosimea diferitelor tipuri de vinil trebuie să fie aceeași, pentru evitarea diferențelor de nivel.

Pardoselile din vinil confortabile

Rezistent la umiditate, vinilul este un excelent izolator termic, iar anumite colecții oferă protecție antialunecare. Cu o bună absorbție a zgomotelor, aceste pardoseli asigură confort acustic, atât de important atunci când petreci timp în natură.

Valiză pe pardoseala din vinil în dale cu model parchet

Pardoseala din vinil aduce căldură și confort în orice încăpere

LVT

Pardoseala LVT este un tip special de vinil, cu cea mai rapidă evoluție la nivel global. Datorită performanțelor deosebite și o varietate de modele inspiraționale din cele mai noi tendințe de design din industrie, pardoselile LVT Tarkett pot reprezenta o soluție excelentă pentru căsuța casa de vacanță.

Disponibile sub formă de plăci, dale sau formate cu unghiuri neregulate, pardoselile LVT fac posibilă decorarea oricărui spațiu neconvențional.

LVT gri in sufragerie. LVT, pentru renovare fără demolare

Pardoseala LVT de la Tarkett poate fi instalată simplu și rapid, astfel că vei avea o renovare fără demolare și te vei bucura rapid de noua ta pardoseală

Modalități de instalare

Pardoseala din vinil este disponibilă sub formă de role, dale și plăci. Poate fi instalată în trei moduri: cu bandă adezivă, cu adeziv și fără adeziv, iar pentru casele de vacanță unde există umezeală, recomandăm instalarea prin lipire sau prin utilizarea sistemului cu click (fără adeziv).

Poți citi mai multe aici despre modul de instalare al pardoselilor din vinil și pregătirea stratului suport.

Toate pardoselile din vinil Tarkett sunt realizate prin utilizarea tehnologiei fără ftalați și contribuie la o calitate mai bună a aerului din interior.

De unde poți cumpăra pardoseală din vinil Tarkett

Descoperă aici cel mai apropiat magazin de retail și achiziționează pardoseli confortabile și rentabile.

Bucură-te de vacanță!

Cabană în câmp, pe malul lacului, la apus

Vacanța în mijlocul naturii este mai frumoasă dacă te bucuri la maximum de fie moment, într-o casă primitoare

Comentariile sunt dezactivate