• Birou in nuanțe de gri cu două fotolii galbene

Biroul ideal: trucuri pentru amenajarea spațiilor de lucru

Cu toții ne dorim să locuim în spații frumoase, utile, care oferă liniște. Totuși, petrecem doar o parte din zi în propriul cămin, iar în mare parte a timpului suntem la la locul de muncă. Iată ce trucuri poți utiliza pentru a amenaja un birou ideal, în care să te simți ca acasă.

Având în vedere perioada mare de timp pe care o petreci la locul de muncă, poți spune că spațiul de lucru este a doua casă. Dar nu ar fi minunat să ai la birou și confortul de acasă?

Birou amenajat cu un mix de mochetă modulară Desso și plăci LVT iD Square

Cu o amenajare potrivită biroul poate fi la fel de confortabil ca un cămin

Spațiul de lucru ar trebui să fie cartea de vizită a oricărei companii, să aibă un impact pozitiv direct sau indirect asupra activității angajaților, a relațiilor de lucru și să lase o impresie plăcută potențialilor clienți. Pentru a obține un mediu de lucru productiv și plăcut este necesar să găsești echilibrul dintre o atmosferă de lucru de calitate și confortul unui cămin.

Prima impresie

Experiența ne-a învățat că prima impresie este foarte importantă. Holul de intrare trebuie să inspire încredere clienților, dar și să oglindească viziunea companiei. Trebuie să fie o zonă plăcută, caldă, atrăgătoare și interesantă, dar fără a fi prea informală sau, dimpotrivă, frivolă.

Accentele de culoare pe un perete, un tapet interesant, elementele grafice sau diverse accesorii instalate pe pereți pot determina o primă impresie despre companie. Una dintre culorile anului 2019, nuanța de verde ”natural greenery”, va contribui la crearea unei atmosfere plăcute și îi va face pe clienți să se simtă confortabil în timp ce așteaptă începerea unei întâlniri.

Sala de așteptare din clădire de bioruri cu pardoseală modulară în două culori și panouri verzi pe pereți

Prima impresie contează, mai ales în spațiile publice. Sala de așteptare trebuie să aibă un impact pozitiv asupra vizitatorilor, iar o pardoseală potrivită o poate face de neuitat

Trucuri pentru amenajarea birourilor

Spațiile de birouri sunt locuri în care angajații trebuie să se simtă confortabil, deoarece productivitatea lor depinde de acest lucru. Este extrem de important ca mobila din birouri să fie funcțională și confortabilă. În plus față de mobila necesară pentru lucru, unele piese interesante, cum ar fi dulapurile sau cuburile pentru depozitare, alături de câteva fotolii sau canapele, pot revigora spațiul și îl pot transforma într-unul cald și prietenos.

Alegerea corectă a pardoselii pentru birou va crește mult calitatea și valoarea spațiului de lucru. Pardoseala este foarte importantă, în special pentru holuri, birouri și alte spații cu trafic intens. Având în vedere apropierea dintre holuri și birouri, cele mai bune soluții sunt pardoselile special concepute pentru a reduce zgomotele.

Pentru aceasta, pardoselile din LVT și plăci textile sunt alegerile cele mai populare, deoarece contribuie foarte mult la izolarea fonică. Aceste pardoseli modulare oferă flexibilitate în design și sunt ușor de instalat și de întreținut.

Culorile în spațiile de lucru

Birou in nuanțe de gri cu două fotolii galbene

Culorile sunt importante pentru personalizarea biroului companiei și vor oferi o impresie de neuitat vizitatorilor

Deși vorbim despre birou, asta nu înseamnă că designul nu poate include diverse culori. Alege o nuanță, de exemplu, culoarea din logo-ul companiei, și cu ajutorul ei evidențiază anumite detalii în spațiul de lucru. Aceste detalii pot fi despărțitoarele dintre mese, detalii grafice pe pereți sau pe suprafețe din sticlă, scaune colorate și multe alte elemente care vor revigora spațiul, dar cu moderație și bun-gust.

Cu ajutorul pardoselilor poți integra diverse culori și texturi în spațiul de lucru. Decorurile, texturile și culorile pardoselilor pot fi folosite pentru a crea un ghidaj eficient în clădire sau pentru a delimita diverse zone, cum ar fi cele de lucru, de relaxare sau de ședințe.

Birou cu pardoseală modulară din LVT

Pardoselile modulare ajută la delimitarea zonelor dintr-un spațiu de birouri

Detaliile în designul interior al biroului

Spațiile de birouri ale multor companii arată aproape identic, fără o personalizare. Acest efect poate fi evitat prin utilizarea de culori sau detalii care pot sublinia identitatea companiei. Ar putea fi interesante imaginile cu angajații, fotografii cu atmosfera de lucru în echipă, impresii și mesaje ale clienților mulțumiți, acestea putând fi etalate pe un perete, într-un design inspirat. Florile reprezintă, de asemenea, o idee foarte bună pentru birou.

Colaj de poze din birouri cu pardoseală LVT

Micile detalii fac diferența întotdeauna. Accesoriile si personalizarea biroului vor oferi o atmosferă prietenoasă spațiului de lucru

Pardoseala potrivită pentru birouri

Unul dintre cele mai interesante elemente de design din birou poate fi chiar pardoseala. Datorită diversității de pardoseli de la Tarkett, proiectate exclusiv pentru spații de birouri, poți crea o adevărată operă de artă.

Birou cu pardoseală în modulară în culori contrastante

O pardoseală de neuitat este ceea ce ai nevoie pentru un birou care să lase o impresie plăcută

În plus față de combinațiile de modele și dimensiuni pe care ți le oferă pardoselile LVT, ai posibilitatea de a mixa plăci LVT și dale de mochetă modulară de la Desso. La fel ca vinilul de lux, dalele de mochetă de la Desso sunt produse în diverse formate și mărimi, compatibile cu plăcile LVT, așa că pot fi combinate cu ușurință. Astfel, poți crea zone care oferă o atmosferă caldă și sofisticată.

Pardoseală LVT și plăci textile - mix pentru spațiu de birouri

Mixul de materiale creează delimitări superbe și interesante ale diverselor zone din birouri

Pardoselile joacă un rol important asupra calității aerului interior, a izolării fonice, a confortului și a luminii din birouri. Tarkett este dedicat proiectării pardoselilor de calitate și sustenabile care să protejeze sănătatea angajaților și mediul înconjurător.

Comentariile sunt dezactivate