• Bucătărie proaspăt renovată - petru renovări rapide în bucătărie ai nevoie de o pardosală potrivită

Renovări rapide pentru bucătării: pardoseala care aduce farmec

Dacă îți dorești o renovare rapidă și de efect a apartamentului sau doar a bucătăriei, ți-am pregătit câteva idei utile pentru pardoseală. Din când în când este necesar să faci schimbări în amenajarea locuinței, pentru a aduce un plus prospețime și pentru a face spațiul mai atractiv și adaptat nevoilor tale. În funcție de efectul pe care dorești să îl obții, de bugtul de care dispui, dar și de scopul final și de tipul reamenajării.

Unul dintre cele mai eficiente moduri de renovare care va aduce o schimbare considerabilă în bucătăria ta este înlocuirea pardoselii existente cu una nouă, mult mai atractivă, care va oferi spațiului un plus de farmec și funcționalitate.

Ce pardoseală să alegi pentru renovarea rapidă a bucătăriei

În locul clasicelor plăci de gresie, ai acum o nouă soluție eficientă și de mare efect pentru bucătărie: Starfloor Click 30 de la Tarkett.

Tipuri de nuanțe și plăci care se potrivesc pentru o renovare rapidă a bucătăriei

Pentru o tranformare de efect a bucătăriei, renovarea trebuie să înceapă cu pardoseala: o suprafață potrivită și rapid de instalat

Frumusețea modelelelor geometrice și a motivelor inspirate de lemnul natural vor da viață și strălucire bucătăriei tale. Efectul atractiv și extrem de interesant este suficient pentru a face transforma pardoseala în punctul de atracție al încăperii.

Pardoseală cu modele geometrice, din colecția Starfloor Click 30, o coleție perfectă pentri renovarea rapidă a bucătăriei

Plăcile LVT din colecția Starfloor Click 30 sunt ideale pentru renovarea rapidă a bucătăriei

Cum instalezi rapid plăcile LVT

Starfloor Click 30 este o colecție de plăci LVT de care te poți bucura rapid în bucătărie și care oferă farmec și autenticitate spațiului.

Bucătărie cu mobilă albă și pardoseală închisă la culoare

Plăcile LVT pot fi instalate rapid, nu ai nevoie de adeziv, iar întreținerea se face extrem de ușor, astfel că vei avea mereu o bucătrie curată și plină de farmec

Pentru a instala plăcile de LVT nu ai nevoie de adeziv sau de unelte speciale. Această pardoseală poate fi montată peste pardoseala din gresie, într-un timp foarte scurt. Nu este nevoie să aștepti să se usuce pentru a o folosi. Te poți bucura imediat de noua ta pardoseală.

Pe lângă instalarea ușoară, această suprafață este ușor de întreținut și de curățat, vine într-o mare varietate de modele și culori, aspecte extrem de importante, având în vedere că vorbim despre bucătărie.

Designul retro reface complet aspectul bucătăriei

Transformă-ți bucătăria cu modele retro, cu plăci ce imită modelele de plăci ceramice portugheze. Dacă vrei să aduci spiritul mediteranean în bucătăria ta modernă, culorile vii și modelele deosebite ale acestor plăci te vor ajuta să obții rapid acest efect.

Scaun pe pardoseală cu modele geometrice și culori vii

Dacă îți dorești un efect de senzație, alege o pardoseală cu modele geometrice și culori vii pentru renovarea rapidă a bucătăriei

Arta portugheză de pictare a plăcilor ceramice, numită azulejo, datează din secolul 16 și deși este întâlnită și în alte țări, reprezintă unul dintre simbolurile Portugaliei. Această tehnică se bazează pe mixarea modelelor geometrice cu motivele floare europene, ce combină istoria și cultura mediteraneană, în bogăția și culoarea lor.

Modelele inspirate din arta protugheză, pe care le găsești în colecția Starfloor Click 30, aduc bogăția elementelor geometrice, modele florale, de la alb la negru, turcoaz, până la nuanțe calde de portocaliu. Orice ai alege din aceste modele, te va face să trăiești farmecul vremurilor de demult, în fiecare dimineață.

Modele inspirate de lemnul natural, perfecte pentru renovarea bucătăriei

Preferi stilul clasic? Cu ajutorul unei pardoseli inspirate din frumusețea lemnului, bucătăria ta va emana căldură și farmec.

Cameră luminoasă cu masă și scaune, dar și o pardoseală ce imită lemnul

Pentru un spațiu decorat în stilul clasic, ai la Tarkett și pardoseli LVT în nuanțe inspirate de lemnul natural

Culorile acestor modele pot varia de la foarte deschis, la diverse nuanțe de stejar și fag, până la tonuri vibrante de teak, care vor oferi eleganță pardoselii din bucătăria ta.

Pe scurt, colecția Starfloor Click 30 vă prezintă o gamă largă de modele, de la rustic la elegant, pentru a satisface toate gusturile și pentru a se potrivi oricărui interior.

Bucătărie elegantă, modernă, în culori închise și o pardoseală LVT care imită lemnul

O bucătărie elegantă are nevoie de o pardoseală pe măsură pentru a străluci și a atrage toate privirile. Starfloor Click 30 vine și în varianta ce imită perfect lemnul natural

Odată ce ai îndrăznit să aduci o notă jucăușă casei tale, nu îți vei mai dori plăci clasice, uni. Mărește spațiul de lucru și obține mai mult confort și vei avea parte de mai multă relaxare și încredere.

Îndrăznește să experimentezi și lasă imaginația să te ghideze. Alege orice model din colecția Starfloor Click 30 și fă-ți bucătăria să strălucească.

Comentariile sunt dezactivate