• Fotoliu albastru și parchet laminat gri cu umbre albastre

Cele mai frumoase modele de parchet laminat 2019

Parchetul laminat este o soluție excelentă pentru pardoseală în orice casă modernă. Cu modelele sale seducătoare, în nuanțe diverse, acest tip de pardoseală oferă numeroase posibilități de design.

Trebuie să știi de la început că parchetul laminat este, de fapt, o pardoseală laminată, realizată în patru straturi, compusă din lemn în proporție de 80% și nu trebuie confundat cu parchetul de lemn. Structura sa asigură confort și frumusețe pe termen lung, putând avea remarcabile proprietăți acustice, dacă optezi pentru instalarea unui bun sistem izolant.

Avantajele parchetului laminat

Un mare avantaj al parchetului laminat este reprezentat de diversitatea modelelor, aspect ce îți permite stimularea creativității. În portofoliul Tarkett vei găsi astfel de pardoseli, care se potrivesc oricărui tip de amenajare interioară. Iată și alte avantaje:

  • îți oferă sentimentul de confort
  • asigură stabilitate termică
  • suprafață dură, sigilată și înveliș laminat rezistent, tratat astfel încât să fie și o barieră excelentă în fața înmulțirii bacteriilor, ajutând la menținerea unei locuințe curate și sănătoase
  • sistemul de blocare al plăcilor de parchet laminat Tarkett previne acumularea de praf și murdărie
  • întreținere simplă
  • sistemul de îmbinare cu click al plăcilor de laminat permite o instalare ușoară a pardoselii. Toate pardoselile laminate de la Tarkett vin cu un sistem simplu și rapid, de tip 2-Lock, T-Lock și Tc-Lock.
Dormitor cu pat baldachin, amenajat cu parchet laminat maro, cu model 2019

Parchetul laminat din colecția Estetica este unul dintre cele mai frumoase modele, în tendințele anului 2019

Prin designul său, parchetul laminat prezintă cu succes aspectul natural al lemnului, rustic sau uzat, cu suprafețe netede sau lucioase, în plăci de diverse dimensiuni. Modelele din colecțiile Estetica 933, Fiesta 832 sunt, cu siguranță, cele mai potrivite dacă ești în căutarea unui parchet laminat ce imită lemnul, în nuanțe deschise sau închise. Pentru decoruri vintage, colecția Navigator 1233 reprezintă soluția ideală, datorită modelelor sale atinse de patina timpului.

Living alb negru, cu parchet laminat bej deschis

Un living cu parchet laminat din colecția Cinema de la Tarkett este întotdeauna elegant și primitor

Dacă optezi pentru un design interior modern, poți alege laminatul imprimat cu decoruri grafice, inedite, care aduc acea notă de unicitate modelelor, cum sunt cele din colecțiile Cinema 832 sau Gallery 1233.

Modele de parchet laminat 2019

Acest tip de pardoseală poate fi integrat cu ușurință în orice stil de amenajare, iar ție nu-ți rămâne decât să alegi modelul preferat. Pentru a te inspira în alegerea pardoselii, îți oferim o selecție de modele de parchet laminat în tendințele anului 2019, pe care le poți găsi în portofoliul Tarkett.

Întreținerea parchetului laminat

Pentru a arăta ca nou o perioadă îndelungată, parchetul laminat trebuie curățat periodic, astfel:

  • aspiră și șterge pardoseala cu o cârpă uscată pentru a înlătura murdăria sau elementele abrazive
  • șterge parchetul laminat cu un mop sau cu o cârpă foarte bine stoarsă
  • utilizează numai produse de curățare speciale pentru parchetul laminat și citește înainte, cu atenție, modul de utilizare.
Colaj foto despre curățarea parchetului laminat, cu aspiratorul și cu mopul

Curățarea parchetului laminat se face simplu și ușor, cu ajutorul produselor speciale oferite de Tarkett

Tarkett oferă o gamă variată de parchet laminat în culori, modele și dimensiuni variate, pentru a satisface chiar și cele mai exigente gusturi. Calitatea superioară asigură rezistență și un aspect deosebit, de lungă durată, pardoseala având o perioadă de garanție de până la 25 de ani.

Comentariile sunt dezactivate