• Pentru un plus de stil puteți alege un tip de parchet special, din lemn stratificat, pentru bucatarie. De asemenea, Starfloor Click este o altă alegere excelentă pentru podeaua din bucătărie

Ce tip de parchet se montează în bucătărie?

Tarkett vă recomandă să instalați pardoseli rezistente la umezeală în zone unde lichidele pot ajunge ușor pe podea, cum ar fi baia sau bucătăria. O astfel de soluție ar fi podelele de vinil, un bun exemplu fiind Starfloor Vinil sau Laminat. Dacă doriți un parchet din lemn în bucătărie, trebuie să urmați indicațiile noastre, pentru a alege tipul cel mai bun de pardoseală.

Starfloor Click, o alegere excelentă pentru bucătărie

Starfloor Click este o soluție ușoară și la îndemână pentru pardoseala din bucătărie, care vă va mulțumi pe termen lung. Starfloor click este un produs de calitate, din dale de vinil, care pot fi montate în orice cameră din locuința dumneavoastră.

Este foarte ușor de instalat, cu un sistem de blocare pe bază de click, care fixează dalele de PVC fără efort. Starfloor Click este ideal pentru renovări.

Este o pardoseală foarte rezistentă și extrem de durabilă, fiind un produs care se adaptează foarte ușor diferitelor stiluri arhitecturale, dar și decorului general al locuinței dumneavoastră.

Această podea din vinil se potrivește chiar și cu cele mai moderne stiluri.

Mai mult, Starfloor Click nu are nevoie de multe pregătiri ale stratului suport. Este o soluție perfectă pentru renovări, dar și pentru locuințe date spre închiriere, pentru că îți permite să montezi flotant și să nu alterezi stratul suport initial.

Tarkett a creat gama Starfloor Click cu foarte multă grijă față de mediul înconjurător. Este un produs sută la sută reciclabil, ajutând, în același timp, la menținerea unei bune calități a aerului în interiorul locuinței, având un nivel al emisiilor de compuși organici volatili mult mai scăzut decât cantitatea minima acceptată de normele europene.

Starfloor Click este un produs foarte rezistent, având o grosime de 4 milimetri. De asemenea, podeaua are un strat protector de 0,3 mm sau de 0,55 mm, în funcție de produs, și vine la pachet cu o garanție de 15 ani, pentru uz rezidențial.

Starfloor Click este compatibil cu sistemele de încălzire de sub pardoseală și este disponibil atât sub formă de plăci, cât și ca dale.

Această pardoseală realizată de Tarkett vine în numeroase variante de design și este foarte confortabilă. Are calități acustice bune, oferind o izolare fonică de 5 decibeli.

Podeaua este foarte rezistentă în fața urmelor lăsate de obiectele grele de mobilier, dar și de zgârieturi și pete. Starfloor Click va arăta mereu ca nou.

Cel mai bun tip de parchet din lemn pentru bucătărie

Chiar dacă lemnul are un aspect foarte plăcut și este comod și călduros, oferind și o trecere uniformă între bucătărie și celelalte camere, lichidele vărsate pe podea sau aparatele casnice care pierd apă pot distruge pardoseala din lemn.

Dacă totuși doriți parchet din lemn în bucătărie puteți alege un tip special de pardoseală: parchetul din lemn multistratificat. Nuanțele închise nu sunt recomandate. Bucătăria este un spațiu foarte circulat, iar culoarea parchetului va avea de suferit în timp.

Întreținut cum trebuie, un parchet de lemn va dura o viață, chiar și în bucătărie.

Iată câteva calități ale pardoselilor potrivite pentru bucătărie:

  • Durabilitate

Bucătăria este una dintre cele mai circulate camere dintr-o locuință, dar și locul unde se pot întâmpla destul de multe accidente, cum ar fi scăparea pe jos a unor oale sau tigăi, care pot deteriora podeaua. Vă recomandăm să alegeți o pardoseală care este durabilă și rezistentă la lovituri.

Toate colecțiile de covoare PVC Tarkett sunt soluții viabile și sigure, care contribuie la un mediu mai sănătos. Datorită duratei de viață extrem de lungi a produselor și cerințelor de întreținere reduse, pardoselile de vinil sunt foarte practice.

Găsiți o gamă largă de pardoseli din vinil, perfecte pentru montare în bucătărie, aici.

  • Rezistență la pete

Dacă nu vreți ca podeaua dumneavoastră să rămână pătată cu sos de roșii, de exemplu, alegeți o pardoseală rezistentă la umezeală și care este foarte ușor de curățat, cum ar fi vinilul, în formă de rolă sau dală.

  • Aspect

Bucătăria este una dintre cele mai importante zone dintr-o locuință. Această cameră nu trebuie să fie doar funcțională, ci să ne reflecte stilul de viață și personalitatea.

Comentariile sunt dezactivate