• Parchetul laminat prezintă o mulțime de avantaje pentru căminul dumneavoastră

Avantajele folosirii unui parchet laminat

Parchetul laminat este un produs la îndemâna oricui. Tarkett realizează parchet laminat într-o gamă extrem de variată de modele. Este un parchet confortabil deoarece este realizat 80 la sută din lemn, dar și o suprafață rezistentă, fiind construit cu ajutorul celor mai avansate tehnologii din domeniu. Vă explicăm care sunt avantajele unui parchet laminat.

Parchetul laminat este practic, fiind ușor de instalat și de întreținut.

Avantajele parchetului laminat pentru căminul dumneavoastră

Parchetul laminat prezintă o serie de avantaje față de alte tipuri de pardoseli, iar Tarkett oferă o gamă variată a acestui produs. În funcție de mai multe criterii, parchetul laminat este:

Versatil

Chiar dacă parchetul laminat este de multe ori confundat cu cel triplustratificat, el oferă mai multe posibilități decât parchetul din lemn.

Designul imprimat poate fi creat într-o multitudine de variații, în funcție de culori și esența lemnului.
Cu 110 decoruri, 14 finisaje ale suprafeței și 4 forme ale, noua colecție Tarkett de parchet laminat este un produs excelent pentru orice interior.

Confortabil

Printre alte avantaje, modelele de parchet laminat sunt realizate din lemn în proporție de 84 la sută, oferind izolație termică naturală. Poate oferi și o izolare fonică excelentă.

Dacă doriți să schimbați podeaua în dormitor sau în living, nu veți da greș alegând un parchet laminat.

Rezistent

Podelele din parchet laminat sunt durabile, fiind construite din plăci cu miez foarte dens, care oferă rezistență la impact și la presiune. Parchetul laminat nu se îndoaie din obiectelor de mobilier grele, iar stratul superior protejează lemnul de zgârieturi.

Pardoselile din parchet laminat sunt o alegere bună și prezintă beneficii și pentru camerele în care este mereu activitate.

Practic

Parchetul laminat produs de Tarkett are o suprafață dură sigilată și un înveliș laminat rezistent, tratat astfel încât să fie și o barieră excelentă în fața înmulțirii bacteriilor, ajutând la menținerea unei locuințe curate și sănătoase.

Sistemul de blocare al plăcilor de parchet laminat previne acumularea de praf și murdărie, iar curățarea se face foarte ușor.

Ușor de instalat

Rapidă și fără bătăi de cap, montarea parchetului laminat este o activitate ce poate fi făcută de oricine.
Este necesară o pregătire a suprafeței pe care va fi instalat parchetul, iar uneltele necesare sunt foarte puține.

Modelele Tarkett de parchet laminat se îmbină cu sistemul de blocare 2-Lock, iar avantajul este că operațiunea de montare poate fi făcută de o singură persoană.

Sustenabil

Miezul parchetului laminat este realizat din fibră lemnoasă compresată. Toate tipurile de parchet laminat Tarkett conțin lemn în proporție de 84%, putând fi reciclat ca și combustibil pentru generarea de electricitate, acesta fiind un avantaj important.

Comentariile sunt dezactivate