• Covor în mai multe culori, în living

Covoare moderne pentru living

Cele mai importante aspecte în designul interior al unei case sunt confortul și aspectul. Dacă încăperile sunt plăcute ochiului și te ajută să te relaxezi, obiectivul a fost atins. O piesă importantă în orice camera este covorul. Iată câteva idei și sfaturi pentru covoare moderne pentru living.

Atunci când îți faci planul pentru decorarea sau redecorarea locuinței trebuie să ai în vedere toate aspectele, mobilă și accesorii, până la pardoseală. Indiferent ce tip de design interior ai alege, covorul poate fi vedeta unui living primitor. În plus, poți schimba foarte ușor aspectul camerei, dacă îți cumperi un covor nou. De altfel, înlocuirea covorului vechi cu unul modern cu model contemporan sau clasic, poarte fi modalitatea ideală de a împrospăta decorul sufrageriei.

Covoare moderne în 2018, potrivite pentru living

Dacă îți dorești un covor modern pentru sufrageria ta ai la dispoziție mai multe opțiuni de culori și stiluri potrivite pentru orice tip de decor. În 2018, poți alege covoare în culori tari, pentru designuri îndrăznețe, covoare pufoase de tip shaggy, în nuanțe neutre, pentru un plus de confort, sau covoare cu modele în relief, potrivite în orice decor și ușor de asortat.

Covoare moderne în culori tari

Dacă vrei un decor modern, îndrăzneț și o atmosferă dinamică, atunci un covor în culori vibrante este ceea ce îți trebuie. Colecția City, de la Tarkett include covoare pentru spații creative și influențează atmosfera la fel de mult ca designul mobilierului și alte detalii decorative. Aceste covoare sunt de înaltă calitate și foarte ușor de întreținut.

Covor în multe culori lângă o canapea bej, în living

Un covor în culori tari te ajută să creezi dinamism în sufrageria ta și să înfrumusețezi aspectul încăperii

Covoare pufoase shaggy

Nimic nu e mai plăcut decât să ajungi acasă și să calci pe un covor pufos, după o zi de alergătură. De aceea, dacă îți dorești mai mult confort tactil, poți alege un covor pufos, de tip shaggy. Acest model de covor poate fi asortat cu ușurință cu mobila modernă și cu accesoriile, precum lămpile sau draperiile, și oferă un plus de eleganță dacă alegi nuanțe de bej, maro sau alb perlat. Colecțiile Pleasure și Touch de la Tarkett sunt extrem de potrivite dacă ești în căutare unui covor modern pentru living. Covoarele sunt fine la atingere și oferă o senzație plăcută în orice locuință modernă.

Covor bej shaggy, cu fir lung

Covoarele cu fir lung – sau shaggy, așa cum sunt cunoscute – oferă un plus de confort, sunt moi și mătăsoase, perfecte pentru o casă primitoare

Covoare cu modele în relief

Dacă vrei un covor practic, îți recomand modelul cu relief, potrivit în orice decor interior. În acest caz, însă trebuie să acorzi atenție detaliilor și să alegi culoarea și modelul în funcție de mobilă și decorațiuni. Nuanțele neutre pot fi cele mai inspirate dacă mobila este închisă la culoare, pentru că poți crea un contrast de efect. Dacă vrei însă să transformi covorul în punctul de interes al încăperii atunci poți alege din culorile recomandate de designerii de interior pentru anul 2019. Un covor în nuanțe precum roșu picant, portocaliu dulce, albastru cobalt sau purpuriu bogat va atrage imediat privirea oricărui oaspete.

Covor alb cu gri, în relief, lângă masa cu scaune, în sufragerie

Pentru un plus de eleganță, poți alege un covor în relief, care se potrivește perfect în orice living. În plus, acest tip de covoare este si foarte practic

Colecția Vegas Home de la Tarkett vine cu o muțime de modele și culori, iar construcția de calitate a covoarelor asigură durabilitate, confort și întreținere ușoară.

Întreținerea covoarelor în sufragerii

Dacă alegi un covor modern din colecțiile Tarkett atunci întreținerea acestuia va fi extrem de simplă și rapidă. Ai nevoie doar o aspirare periodică a covorului, de cel puțin o dată pe săptămână, pentru înlăturarea prafului, iar covorul își va menține astfel aspectul plăcut pentru mai mult timp.

Întreținerea periodică a covorului

Pentru a-și menține aspectul plăcut, covorul are nevoie de o întreținere simplă. Este necesară aspirarea periodică a covorului. În general, aspirarea trebuie să se facă cel puțin o data pe săptămână, pentru ca înlătura praful.

Eliminarea petelor de pe covor

În cazul în care covorul s-a pătat, sunt necesari câțiva pași simpli:

  • Acționează rapid, pentru a evita uscarea sau extinderea petei
  • Folosind o bucată de hârtie, încearcă să absorbi cât mai mult din lichidul vărsat pe mochetă
  • Dacă pata este proaspătă o poți îndepărta apoi ușor și eficient, cu o cârpă și puțină apă călduță.
  • Curăță întotdeauna pata de la margini spre interior, pentru a evita extinderea ei
  • Dacă nu ai reușit îndepăraterea petelor trebuie să apelezi la curățarea profesională, în cel mai scurt timp

Comentariile sunt dezactivate