• Gama de pardoseli LVT ID Inspiration - avantajele LVT-ului pentru spații cu trafic intens

Avantajele LVT-ului pentru spații cu trafic intens

LVT, Luxury Vinyl Tiles, este o pardoseală de vinil de ultimă generație ce îmbină frumusețea a numeroase posibilități de design cu funcționalitatea plăcilor. Este o alternativă la pardoselile clasice cu gresie, parchet sau laminate. Poate fi folosită în orice tip de spațiu, de la restaurante, birouri, până la spații de locuit. Pardoseala LVT este sub formă de dale sau plăci, cu structuri pentru diferite clase de trafic, în culori variate sau poate imita materiale precum lemnul, piatra, etc. Plăcile de vinil de lux, în funcție de modelul ales, au trei posibilități de montare, cu adeziv, cu clic sau fără lipire.

Tipuri de pardoseala LVT potrivite pentru spații cu trafic intens

În portofoliul Tarkett este disponibilă gama ID Inspiration ce oferă peste 75.000 de modele de design, de la diferite combinații de culori până la forme grafice sau alte efecte. Este potrivită atât pentru spații cu funcțiuni comerciale cât și pentru hoteluri, centre de îngrijire și așa mai departe. În plus, ID Inspiration beneficiază de un tratament al suprafeței TopClean XP PUR ce permite o întreținere ușoară a pardoselii. Produsele din această gamă au diferite straturi de uzură transparente, de 0,7 mm, 0,55 mm și 0,3 mm. În funcție de modelul ales, montarea se poate realiza cu adeziv sau printr-un sistem de îmbinare oblic de tip clic.

De exemplu, ID Inspiration Loose Lay este un model de LVT extrem de ușor de montat. Se instalează de trei ori mai repede decât podelele LVT cu adeziv și de 1,5 ori mai rapid față de cele cu clic vertical. În cazul unei suprafețe mai mari poate necesita cel mult aplicarea unui agent de fixare. Modelul său brevetat, tip os de hering, previne alunecarea în toate direcțiile, îi oferă o aderență ridicată la stratul suport și o foarte bună stabilitate. Un alt avantaj extrem de important al acestei game este faptul că ulterior puteți înlătura vinilul fără a altera stratul suport sau LVT-ul.

ID Inspiration Loose Lay are numeroase avantaje pentru spațiile cu trafic intens

ID Inspiration Loose Lay este un model de vinil (LVT) extrem de ușor de montat și are numeroase avantaje pentru spațiile cu trafic intens

Tot pentru suprafețe cu trafic intens aveți la dispoziție și gama ID Square cu 36 de modele de plăci pătrate, ușor și rapid de montat. Nu necesită adeziv permanent, doar întăritor sau Tarkospray și prezintă stratul întăritor TopClean XP PUR, ce permite o curățare ușoară. Plăcile compacte din vinil ale acestei game reprezintă o alegere inspirată pentru spații comerciale și birouri. La fel ca și ID Inspiration Loose Lay se poate înlătura cu ușurință.

LVT ID Sqare este o pardoseală potrivită pentru spații comerciale și birouri - avantajele LVT-ului pentru spatii cu trafic intens sunt numeroase

LVT ID Sqare este o pardoseală potrivită pentru spații comerciale și birouri

Avantajele LVT-ului pentru spații cu trafic intens

Avantajele LVT-ului sunt proprietățile acustice foarte bune, rezistența la apă, se montează ușor și prezintă un confort ridicat în utilizare. În plus, spre deosebire de gresie, marmură, beton sau piatră, este o pardoseală caldă și dă o senzație plăcută la mers. Mai mult decât, atât:

  • este rezistentă, practică, igienică și modernă
  • se întreține ușor
  • montarea se face rapid
  • permite instalarea încălzirii prin pardoseală
  • vine în modele care reproduc perfect materiale naturale precum piatra sau lemnul

Comentariile sunt dezactivate